5 spelautomater med bäst RTP och vinstchanser

slots med bra rtp

Spelautomater är ett roligt och spännande sätt att spela om pengar. Vilken spelautomat som är bäst att välja beror på designen av spelautomaten och naturligtvis också hur bra vinstchansen är.

För att mäta vinstchansen används förkortningen RTP. RTP betyder Return To Player och anger hur stor vinstutdelningen till spelarna är i genomsnitt. RTP mäts i procent och brukar ligga mellan 93-98 %. En spelautomat med RTP på 98 % delar ut 98 % av inkomsterna från automaten till spelarna i vinster medan 2 procent går till ägarna av automaten. Kom ihåg att RTP är ett genomsnitt mått. Eftersom vissa spelare kan ha tur och vinna stora summor medan andra förlorar skiljer sig RTP mellan olika spelare. Någon har en RTP på 500 % medan en annan har 15 %. Skillnaderna beror helt enkelt på hur tursam spelaren är.

Besök svenskaslots.nu om du vill läsa om fler slots och spelautomater.

Jackpot 6000 – 98,86 % RTP

Jackpot 6000 är spelautomaten för den nostalgiska spelaren som drömmer sig tillbaka till de klassiska enarmade banditerna. Med de klassiska symbolerna som citroner, körsbär och druvor är känslan snarlik den framför den fysiska spelautomaten. Med en hög RTP på 98,86 % är chansen till vinst mycket goda. Jackpot 6000 bjuder även på en joker. Jokern ger den högsta vinsten på 6 000 mynt.

Blood Suckers – 98 % RTP

Blood suckers är en spelautomat med vampyrtema, läskiga ljudeffekter och blodig design. Spelet passar med andra ord den som gillar skräckfilmer. Blood suckers har en hög RTP på 98 % och erbjuder dessutom bonus och free spins.

Jack Hammer – 97 % RTP

Spelautomaten Jack Hammer kombinerar serietidningarnas värld med spelautomater online. Spelet är uppbyggt som en serietidning med en skärm som visar serietidningsrutor. Jack Hammer är en detektiv i 1930-talsmiljö. Hans stora fiende är den onde vetenskapsmannen Doktor Wuton. Jack Hammer erbjuder en RTP på 97 % och en jackpot på 250 000 mynt. Jackpotten delas ut om Jack Hammer visar sig i alla rutorna på skärmen. Spelet innehåller även free spins.

Guns N’ Roses Slot – 96.98 % RTP

Guns N’ Roses Slot är en spelautomat för dig som tycker om hårdrock och Guns N’ Roses. Du får en härlig musikupplevelse samtidigt som du får ett spännande spel. Guns N’ Roses Slot innehåller bland annat bonushjul och free spins. RTP ligger på 96,98 %

Hall of Gods – 96.50 % RTP

I Hall of Gods kan du resa tillbaka till vikingatiden och träffa olika nordiska gudar som Thor och Oden. Spelet är fyllt av action och innehåller både bonussymboler och free spins-symboler. Om du får 3 bonussymboler startar bonusspelet där möjligheten till jackpot finns. Hall of Gods har nämligen en progressiv jackpot som gör spelet ännu mer spännande. Just nu är jackpoten på nästan 60 miljoner. RTP är 96,5 %.

Innan du ska välja spelautomat online är det med andra ord viktigt att både titta på vilken design och upplevelse som spelet erbjuder och vilken vinstchans du har. Om du drömmer om en riktig storvinst är det också viktigt att kolla upp vilka chanser till jackpot som finns. Är du osäker på om ett spel är något för dig går det för det mesta att testa spelet gratis innan du börjar satsa riktiga pengar. Glöm aldrig att spela ansvarsfullt och att spel för pengar kan vara beroendeframkallande.

You may also like...