Hitta bästa oddsen

Utbudet av odds- och bettingsajter är som bekant stort, vilket gör att det på stora matcher kan finnas en hel uppsjö med olika alternativ att välja mellan. Detta gör också att oddsen kan skilja sig en hel del åt mellan olika sajter. Som spelare vill man så klart hitta de allra bästa oddsen för att maximera en eventuell vinst. För att hitta de bästa oddsen finns det några råd som kan vara bra att följa.

Kolla många olika sajter

Det här känns kanske självklart för den rutinerade spelaren, men kan ändå vara värt att nämna. Har man spelat ett tag vet man oftast vilka sajter som har de bästa oddsen för olika ligor och turneringar. Dock kan det efter tag bli så att man bara kollar oddsen hos de sajterna. Ett bra tips är därför att kolla odds även hos sajter som man normalt inte besöker.

Något som också kan vara bra att göra är att använda sig av någon form av jämförelsesajt för odds. Då får man en bra överblick och ser vilken sajt som ger bäst odds för ett specifikt resultat. Dock finns ibland bara de allra största sajterna med i den här typen av jämförelser och därför kan det ändå vara bra att kolla upp olika alternativ på egen hand.

För den som verkligen vill få ut maximalt av varje satsning finns det också en hel del strategier man kan använda sig av. Online går det egentligen att hitta hur mycket information som helst vad gäller olika bettingstrategier, bland annat hos bäst-odds.se.

Håll utkik efter boostade odds

Ett bra tips om man vill ha riktigt, riktigt bra odds är att hålla ögonen öppna efter så kallade boostade odds. Precis som namnet antyder innebär boostade odds att oddsen höjs och då inte bara med några tiondelar utan oftast med flera hundra procent. Boostade odds förekommer som regel i samband med Sveriges matcher i EM och VM samt i kvalspelet till de stora turneringar. Boostade odds kan också förekomma vid större matcher i exempelvis Champions League.

Vid exempelvis Sveriges EM-kvalmatch mot Spanien nyligen erbjöd vissa spelbolag boostade odds. Hos ett av spelbolagen höjdes oddset för svensk seger från 6.0 till hela 41.0 och oddset för spansk seger från 1.58 till 8.0. Nu slutade dock matchen oavgjort, men hade Spanien inte kvitterat på stopptid hade den som spelat på Sverige med boostat odds kunnat vinna en rejäl slant.

Livebetting

Ett annat sätt att maximera oddsen är att använda sig av livebetting, bland annat med hjälp av så kallade ”cashout”-funktioner och liknande. Har man is i magen och lite känsla för åt vilket håll en match är på väg kan livebetting vara ett bra sätt att höja oddsen.

 

You may also like...